Udgivet i

Lidt om vores showhave på CPH Garden

Den blomstrende have

Den blomstrende have

Lidt om showhaven på CPH Garden

Den blomstrende have har fokus på velfærd for både dyr og mennesker. En have der udover at være skøn at opholde sig i også er optimal som levested for vilde dyr og insekter. Vi vil nemlig gerne slå et slag for at haver kan være så meget mere end en græsplæne med hæk omkring. Det er en almen misforståelse, at en græsplæne er nemmere at passe end et staudebed. Med et velanlagt staudebed kan man nøjes med at klippe ned, fjerne ukrudt og dele planter få gange om året. Så når naboen bruger sommeren på at slå græs, ja så kan man sidde på terrassen og nyde udsigten og livet i haven.

De sidste par måneder har været nervepirrende for alt skal jo gerne være i blomst 21-26 juni..... I marts var tankerne 'Åhh nej det er for varmt ...alt når at springe ud før CPH'. Efterfulgt af en april med 'Åhhh nej det er for koldt det springer ikke ud' og nu en maj hvor det nærmest skifter dag for dag. Gæt hvad der bliver snakket rigtigt meget om ved middagsbordet 🙂 Men mon ikke det hele lykkes alligevel. Der vil være lækre detaljer med vand og ild, et helt vildt insekthotel og selvfølgelig overdådige mængder af spændende stauder. Vi er vildt spændte på at se den 'live' og glæder os til at høre hvad I synes.

Vi har fået Danfoss Universe som kommerciel partner og det er vi rigtig glade for. Hele showhaven skal nemlig ned til Universe efter CPH, hvor den så i efteråret vil blive etableret og leve videre.