0m os

Damholmgaard er en En fire-længet gård fra 1866 med 22 Ha jord til. Gården er økologisk drevet og ligger i den smukke natur mellem Vinskoven og Åmosen.

Gården var/er stærkt nedslidt da vi købte den, og vi stræber efter at genskabe dens fordums skønhed, men ting tager tid har vi erfaret. Vi ønsker at skabe et lille paradis, hvor det der stå højst på dagsordenen er velfærd og trivsel. Velfærd og trivsel for mennesker, dyr og naturen.

Da gården har været økologisk i over 20 år har naturen omkring den et rigt og varieret dyreliv. Et dyre- og planteliv vi forsøger at værne om, men også sikre endnu bedre vilkår.

Planteskolen
Planteskolen er ikke økologisk, da vi ikke kan få økologisk plantemateriale, men vi driver planteskolen efter de samme principper som resten af gården. Vores planteskole er af den gammeldags slags hvor der er god tid til fordybelse og til en snak om hvad der er den rigtige plante for netop din have. der er tid til at gå rundt og blot nyde alle de dejlige blomster. Vores udvalg er baseret på hvad vi selv gerne vil have i haven så du finde både de helt klassiske, de nye og de mere sjældne i vores planteskole. Vores fokus er dog meget på planter der kan passe ind i en lidt vildt udseende have og som er nemme at passe.